Ajánlataink a termékre

 

Fánk kiszúró

1 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
shop.manilia.hu
Termékleírás
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Futárszolgálat Már 1490,- Ft-tól
Szállítási költség 1290
Raktárkészlet Raktáron

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Fánk kiszúró és csipesz Szalagos fánkhoz, vagy mártott donut készítéséhez elengedhetetlen sütemény kiszúró forma. A készlet tartalmaz egy kiszúró formát a tökéletes és egyforma fánkokhoz, valamint egy praktikus csipeszt arra az esetre, ha például csokoládéba mártanád az egyik oldalát.

Hagyományosan készült szalagos fánkhoz, vagy mártott, amerikai típusú donut készítéséhez használható sütemény kiszúró forma. A magyar konyha elengedhetetlen süteménye a finom fánk porcukorral, fahéjjal, lekvárral, almapürével, vagy akár csokoládéba, karamellbe mártva. Ez a fánkkiszúró készlet tartalmaz egy kiszúró formát a tökéletes formájú fánkokhoz, valamint egy műanyag csipeszt is arra az esetre, ha például étcsokoládéba mártogatnád az egyik felét. A csomag tartalma:
1 db fánk kiszúró + 1 db fánk csipesz
FIGYELEM! SZÍNBEN A TERMÉK ELTÉRHET!

anyaga: élelmiszer ipari minőségű műanyag
mérete: külső átmérő 8 cm; a belső átmérő 2,5 cm a csipesz: 11 cm Csokoládés amerikai fánk recept: Hozzávalók:
60 dkg finomliszt, egy pohár langyos tej, 1/2 csomag élesztő, porcukor, vaníliás cukor, 2 db tojássárgája, 2-3 dkg vaj, pici só, rum aroma, étolaj a sütéshez, 200 g jó minőségű étcsokoládé
A langyos tejet és kis kanál cukorral összekeverjük és felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a 2 evőkanál porcukorral kikevert tojássárgákat, 1 csomag vaníliás cukrot, az olvasztott vajat, egy csipetnyi sót, a rumaromát és összedolgozzuk őket. Belekeverjük a felfuttatott élesztőt, majd kb. fél óráig hagyjuk pihenni. Ha megkelt, kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk és a kiszúróformával kiszaggatjuk. A kis formákat egy tálcán újra kb. 15-20 percig kelesztjük letakarva. Előmelegített étolajban 1-1 percig sütjük, majd megfordítjuk és 1 perc alatt készre sütjük a másik oldalát is. Lecsöpögtetjük róla a felesleges olajat. A kész süteményeket félre tesszük, a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd a mártogatós csipesszel a fánkok közepét megfogva az egyik felét csokiba mártogatjuk és tálcán hagyjuk kihűlni. Megszórhatjuk színes cukorkákkal, darált mogyoróval, dióval is.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.